Concert Agenda

Vrijdag 15 maart 2019 – Voorjaarsconcert Crescendo Puttershoek

Ieder jaar in maart geeft Crescendo samen met een gastkoor een concert in de gereformeerde kerk in Puttershoek. Dit jaar is het anders …

2019 is een bijzonder jaar want Crescendo bestaat 85 jaar. Daarom pakken we groots uit en hebben we een bijzondere gast uitgenodigd, namelijk  Muziekvereniging  MaasMuziek. Zij komen, net als Crescendo uit de omgeving Maasdam en Puttershoek.

Het is een hele bijzondere avond geworden in een volle kerk. Uiteraard is er even bij stilgestaan dat Crescendo dit jaar haar 85-jarig bestaan viert. Misschien daardoor dat Crescendo de sterren van de hemel zong?

Terugkijkend heeft iedereen een mooie avond gehad.

Donderdag 26 september 2019 – Concert Zorgwaard

We hebben de bewoners van Zorgwaard getrakteerd op een muzikale avond. Wij doen dit altijd met veel plezier en de bewoners genieten er zichtbaar van. We werden op de piano begeleid door Riet Westdorp. Normaal zingt zij mee maar vanavond was zij onze pianiste.
Speciaal voor deze bewoners hebben we ook een aantal liedjes uit de oude tijd gezongen zodat iedereen lekker kon meezingen. Er was op de melodie van ‘Amsterdamse grachten’ speciaal door Riet een tekst gemaakt over de ‘Puttershoekse Haven’.


Zaterdag 19 oktober 2019 – Uitwisselingsconcert ‘Liedertafel Echo der Duinen’

Samen met ons ‘zusterkoor’ uit Loon op Zand verzorgen we, net als vorig jaar, ook dit jaar weer een uitwisselingsconcert. Dan spetteren de vonken er vanaf! 
Vorig jaar waren we te gast in Loon Op Zand, dit jaar komt Liedertafel Echo der Duinen naar Puttershoek. Een unieke kans om beide koren te zien en horen zingen. Uiteraard zingen we ook weer een aantal liedjes samen. Onze vaste pianist bij concerten is Guus Mulder en laat hij nu de dirigent zijn van Liedertafel….. Kom kijken hoe we dit gaan aanpakken.
De toegang is gratis!

Locatie: Gereformeerde kerk, Rembrandtsraat 1, Puttershoek
Aanvang: 19.30 uur (zaal open 19.00 uur)

Zaterdag 7 december 2019 – Midwinterconcert

Een jaarlijks terugkerend evenement met 5 fantastische koren uit de Hoekse Waard. Ieder jaar organiseert een ander koor het Midwinterconcert en dit jaar is Popkorn uit Piershil aan de beurt. Naast ons eigen koor Crescendo en de organisator Popkorn komen ook de koren OG Westmaas (Westmaas),Tuesday-Tunes (Puttershoek) en Kunstmin (Strijen) deze avond zingen. Het belooft, net als ieder jaar, weer een grandioze avond te worden. En het is nog gratis ook!

Locatie: Dorpshuis Strijen, Stockholmstraat 6, Strijen
Aanvang: 19.30 uur

Vrijdag 20 maart 2020 – Voorjaarsconcert


Crescendo komt deze avond met nieuwe liedjes dus zet deze datum alvast in uw agenda!