Concert Agenda

Vrijdag 15 maart 2019 – Voorjaarsconcert Crescendo Puttershoek

Ieder jaar in maart geeft Crescendo samen met een gastkoor een concert in de gereformeerde kerk in Puttershoek. Dit jaar is het anders …

2019 is een bijzonder jaar want Crescendo bestaat 85 jaar. Daarom pakken we groots uit en hebben we een bijzondere gast uitgenodigd, namelijk  Muziekvereniging  MaasMuziek. Zij komen, net als Crescendo uit de omgeving Maasdam en Puttershoek.

Het is een hele bijzondere avond geworden in een volle kerk. Uiteraard is er even bij stilgestaan dat Crescendo dit jaar haar 85-jarig bestaan viert. Misschien daardoor dat Crescendo de sterren van de hemel zong?

Terugkijkend heeft iedereen een mooie avond gehad.

Donderdag 26 september 2019 – Concert Zorgwaard

We gaan de bewoners van Zorgwaard trakteren op een muzikale avond. Wij doen dit altijd met veel plezier en de bewoners genieten er zichtbaar van. Voor wie wil komen kijken en luisteren…..

Locatie: Zomerplein 15, Puttershoek

Aanvang: 19.30 uur


Zaterdag 19 oktober 2019 – Uitwisselingsconcert ‘Liedertafel Echo der Duinen’

Samen met ons ‘zusterkoor’ uit Loon op Zand verzorgen we, net als vorig jaar, ook dit jaar weer een uitwisselingsconcert. Dan spetteren de vonken er vanaf!  Liedertafel Echo der Duinen komt dit jaar naar Puttershoek. Hierover binnenkort meer.